2016/03/26

sobota, března 26, 2016 | 10komentářů
štítky
Krásné sobotní odpoledne přejiÚsměv
Konec měsíce se už blíží a já jsem tu opět s oblíbenci.. tento měsíc na knihy nijak výrazně hojný nebyl, ale očekávala jsem to, celkový počet uvidíte v knižních přírůstcích, které publikuji hned jak to půjde.





1) Na čtení jsem moc času neměla, tudíž tu mám jen jednu knihu, která mě nadchla a to Všechny malé zázraky od Jennifer Niven. Recenzi jsem už napsala, takže si o ní můžete více přečíst tam. Určitě by ale stálo za to zmínit i Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti, který mi půjčila kamarádka.







2) Co se týká šperků a podobných věcí, oblíbila jsem si opět silikonové náramky. Vlastním jich asi deset, ale tyto jsou mé nejoblíbenější. Hokejový klub Kometa Brno snad nemusím víc rozebírat, ti, kdo mě znají, ví, jak si na něm potrpím. Zbylými dvěma náramky podporuji youtubery, shodou náhod stejně se jmenující, Martina z kanálu Naprosto Retardovaný a Martina alias Atiho. Jejich tvorba mě opravdu baví, Atiho denní vlogy jsou poučné a nezbytečné, a prvnímu Martinovi přeji brzký návrat z nemocnice!




3) Nehorázně praktická je tato rtěnka-balzám-lesk od Astoru. Jedná se o řadu Soft Sensation Lipcolor Butter. Já vlastním odstín 002 Loved Up, který nádherně voní po čokoládě. Líbí se mi tím, že si ji můžete dát třeba do batohu nebo kabelky a kdykoliv si rty přetřít, aniž byste se podívaly do zrcátka. Jediná nevýhoda je asi ta, že ji na rtech cítíte - prostě víte, že na nich něco je, nevsákne se.





4) U kosmetiky ještě zůstaneme, nyní tu mám řasenku od Avonu, Big&Multiplied. Má super kartáček, neobtiskuje se a nedělá žmolky. Bohužel, po celodenním nošení, se začíná trošku drolit. Složení je spíš řidší, ale mokrá není. Nevím, jak vydrží, pokud sportujete celý den, ale u mě tělocvik vydržela.




5) Tento měsíc jsem vyrazila do kina na Alianci, doteď mám z ní smíšené pocity, ale ráda bych se s vámi podělila o dětský film Lego příběh. Animované filmy mám opravdu hodně ráda, a tak jsem si řekla, že se podívám na tento, už jen kvůli bráchovi, který z této stavebnice rád staví. Nic jsem neočekávala, ale wow, toto byla bomba. Opravdu hodně jsem se u filmu nasmála, všechno je tam roztomilé a zároveň tak primitivní a smíchané.. prostě geniální. A Batman je prostě úžasný!





6) Oblíbená píseň? Ne, tento měsíc to nebude Sabaton. Ale jejich songy mám stejně nejradši. Na scénu přichází, taktéž švédská skupina, Arch Enemy! Death metal... některé kapely mi sednou, jiné ne. Kamarádka a mamka je nesnáší, já s taťkou milujeme a brácha radši nic neříká. Docela zajímavý je i ten fakt, že hlavní vokalistkou je žena, tedy modrovlasá Alissa White-Gluz, která pochází z Kanady a dříve zpívala v The Agonist. Do roku 2014 vládla Arch Enemy Angela Gossow, nyní právě Alissa. Která je lepší? Mně je příjemnější právě modrovláska.. Na ukázku si můžete pustit můj oblíbený song - You Will Know My Name.








Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

10 komentářů:

  1. Tuhle řasenku mám taky a je bezvadná :) A snad se někdy dostanu ke knize Všechny malé zázraky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Avon má super věci, levné a kvalitní. :)
      Zázraky jsou bezvadná kniha. :)

      Vymazat
  2. Super článok... tú knihu mám a aj skvelá.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Lip Butter od Astoru mám také a jsem s ním stejně jako ty moc spokojená :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  4. No nevím, jestli by mě to lego chytlo :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžeš se na to podívat, pokud se ti bude chtít.. je to zábava. :D

      Vymazat
  5. Knížku znám, ale nečetla jsme jí. Co se týče ostatních věcí, sejdeme se akorát u Arch Enemy - tu skupinu mám vážně ráda :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wohoo, ani nevíš, jakou jsi mi udělala radost. ❤ :D

      Vymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤