2016/04/03

neděle, dubna 03, 2016 | 10komentářů
štítky ,
Ahoj! Brouzdala jsem po netu, všude samé ediční plány.. a tak mě napadlo, proč nesepsat seznam knih, které mě zaujaly a které bych si chtěla přečíst? Konečně jsem se k tomu dokopala a hurá, článek je zde!



Heir of Fire (25.4.!) a Queen of Shadows (30.10.), třetí a čtvrtý díl série Skleněný trůn od Sarah J. Mass, to je prostě must have! Miluju tuto sérii!









Tento rok bude plný Kiery Cass a jejích knih, koncem července vyjde The Heir (čtvrtý díl Selekce), na podzim The Crown (pátý? díl Selekce) a 30.června Happily Ever After (dodatek? k Selekci). 








Co tak vím, tak třetí díl Školy dobra a zla: Poslední navěky od Somana Chainani vyšel před pár dny. Doufám, že se k tomuto velkolepému finále dostanu co nejdříve. 









Trilogie Šepotání od Anity Grace Howard je už vydána celá i v češtině.. až na dodatek Untamed. Naprosto jsem se zamilovala do obálky! ♥ Vychází na podzim.








Letošní podzim bude knižní, CooBoo slibuje vydání druhého dílu Rudé královny, Křišťálového meče! První díl se mi líbil, je to taková průměrná dystopie-fantasy, ale konec jedničky byl opravdu nečekaný a já bych se moc ráda dozvěděla, jak to dopadne. 





"Než se stal Hitlerem, byl to její strýček Dolf." No nezní to zajímavě? Knihy s podobným motivem, tj. druhá světová válka, mám moc ráda. Uvědomím si, jaké hrůzy se tu ani ne před sto lety děly. Vězeň noci a mlhy









V Americe vychází už druhý díl, ale kubulíni nezahání - na podzim se dočkáme úvodu série Court of Thorns and Roses od Sarah J. Mass. 










Mám pocit, že v CooBoo moc němčinářů není, protože na finální díl Stříbrné trilogie od Kerstin Gier čekáme už skoro rok, opět vyjde na podzim, pravděpodobně koncem října. 










Ach, ještě jsem se nedostala ani k prvnímu dílu, a v podzimních měsících přijde volné pokračování Krycího jména Verity - Rose Under Fire









Autorka knihy V šedých tónech se vrací k druhé světové válce s knihou Salt to the Sea. Vychází už v květnu. 









Nakladatelství Yoli slibuje příchod Mechanického prince na český trh (druhý díl trilogie od Cassandry Clare), a to už začátkem května. První díl se mi líbil moc, tak uvidíme, co nového přinese dvojka. 









Osobně doufám, že na podzim vyjde slibovaný třetí díl trilogie Anthonyho Ryana - Královna ohně. Tato trilogie je jedna z těch epických fantasy plné rytířů a prastaré magie, která mne opravdu baví. 



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

10 komentářů:

  1. Do Křišťálového meče to máme naprosto stejné! :D

    OdpovědětVymazat
  2. Great post dear! :)
    Would you like to follow each other on blogger? let me know so that I could follow you right away and please follow me back as well :)

    xx Jamie | http://www.withlovejamie.com/

    OdpovědětVymazat
  3. Kiera Cass a Cassandra Clare. Od nich bych přečetla úplně všechno! :3

    OdpovědětVymazat
  4. Všechno až na Rose chci přečíst taky, haha :D

    OdpovědětVymazat
  5. Sérii Skleněný trůn jsme si strašně zamilovala a na chystané dva díly se nemůžu dočkat (o to víc mě dopaluje, že Dědička ohně měla vyjít původně úplným začátkem dubna a nic). Stejně to mám i s další knihou od Sarah J. Maas a těším se i na Královnu ohně :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤