2016/04/28

čtvrtek, dubna 28, 2016 | 2komentářů
štítky
Den se se dnem sešel, čtvrtý měsíc v roce je už skoro pryč.. ale nezoufejte, přichází oblíbenci!


1) Nevím proč, ale pozadí na fotce mi připadá tématické.. skvěle se ke knize hodí. Ke které? Krycí jméno Verity od Elizabeth Wein! Více o knížce se dozvíte v recenzi, ale už jste jistě pochopili, že se mi líbila. Proč by se jinak nacházela v tomto článku?


2) Ten náramek je prostě úžasný! Dostala jsem jako dárek k narozeninám od mamky, a opravdu jsem si ho zamilovala. Na jedničku podtrhuje můj styl a tak nějak mě charakterizuje. Ehm, možná bych ho mohla konečně sundat.

3) Prosím o potlesk, asi po třech letech jsem vyzkoušela něco jiného než Rexonu. Tentokrát jsem sáhla po antiperspirantu od Dove, jedné z mých oblíbených značek. Tento voní po okurce a zeleném čaji, svěží a příjemné. Ale deodoranty bez víčka mám stejně radši. Jsem hold nepořádník.

4) Yankee Candle - vosk Egyptian Musk. Vůně mi připomíná nějaký luxusní hotel u moře - ne - ještě lépe, na písečné pláži. Ano, cítím písek a dřevo. A nějaká ta mumie by se taky našla..

5) Už delší dobu vlastním knihu od A Cup of Style - Móda, krása a životní styl, ale až posledních pár týdnů tipy v ní využívám. Třeba mně osobně pomohl návod na správné čištění štětců.

6) Oblíbeným filmem se stává určitě Thor. Až doteď jsem úspěšně odolávala marvelovkám, ale jelikož se zajímám o severskou mytologii, nemohl mi tento film uniknout. S přemlouváním kamarádky, samozřejmě, jinak bych se na něj snad nikdy nepodívala. Chris je zkrátka úžasný!

7) Německo-rumunská metalová kapela. Víte? No jasně, že Powerwolf! K této skupině mne přivedl můj školní spolusedící (zdravím!). Jejich texty jsou především o vlkodlacích, démonech a také proti církvi. Teď do mě, jsem největší satanista.. haha, ne. Attila má hlas, který si zapamatujete. Takový, jak to říct.. zvláštní, neobvyklý? Zkrátka, zbožňuji je!






Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

2 komentáře:

  1. ten Dove antiperspirant je super, sama som ho mala tiež :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤