2016/06/26

neděle, června 26, 2016 | 4komentářů
štítky ,
Zase jiný název. Já se nemůžu rozhodnout. Ach jo. 

1. SABATON - The Lost Battalion
Píše se rok 1918, Argonne. Válka stále zuří. 
Tak.. o tomhle tato píseň je. Upřímně - miluju to. Zbraně namísto bicích mi připadají jako naprosto geniální nápad. Chris a Thobbe jako kytaristé, s baskytaristou Pärem v závěsu, odvedli úžasnou práci. Album The Last Stand vychází už 19.srpna! Na konci tohoto videa je ukázka (pravděpodobně) stejnojmenného songu. Nehorázně moc se těším na jejich koncert v Praze - ještě devět měsíců.. 


2. SABATON - Long Live The King
Dobře, řekněme, že jsem celý měsíc jela jen tuto kapelu. Tato píseň pojednává o smrti Karla XII., krále švédského, u Fredrikshaldu, kde ho zastřelil dosud neznámý voják. 


3. SLIPKNOT - Before I Forget
Ne všechny písničky od Knoťáků mi sednou, ale tato se mi zalíbila moc. Líbí se mi střídání výšky hlasu a celkově ta originalita. 


4. OZZY OSBOURNE - Dreamer
Taková ta klasika, kterou známe snad všichni - jenom si nemůžeme vzpomenout na název. Že ano


5. ALESTORM - Drink
Tuto skupinu ze Skotska jsem objevila teprve nedávno. Svoji tvorbu označují jako pravý skotský pirátský metal. A ano, já to fakt žeru




Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

4 komentáře:

  1. Tak opět klasika. Já mám asi nejradši SlipKnot, i když zase musím přiznat, že už je to vcelku dlouho, co jsem si od nich něco poslechla.

    OdpovědětVymazat
  2. Super, moji srdcovkou jsou Sabaton a na jejich nové album se šíleně těším !! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Wow, ani nevíš, jak jsi mi zlepšila den! :D Sabaton je moje nejoblíbenější kapela, jsou naprosto úžasní! Btw ještě necelý měsíc do alba! :)

      Vymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤