2016/06/05

neděle, června 05, 2016 | 6komentářů
štítky
Květen je pro mne stresovým měsícem. Je to zvláštní, protože pro spoustu lidí je to až červen. Za květen jsem toho moc nestihla, dokonce jsem ani nedočetla měsíc a půl rozečtenou knihu - konkrétně Krycí jméno Verity. Lidi, já tu knihu zbožňuju, fakt že jo, ale nemám čas. A nebo náladu. To asi víc. V létě celkově moc nečtu, snad je to tím horkem. Článků tedy moc nečekejte, červen mám docela nabitý. Což mi připomíná, že za pár dnů jedu na školní výlet. Dámy, já se nehorázně těším. Pokud chcete vědět, co je u mě nového, sledujte můj Instagram. Zmínila bych i Facebook, ale tam si nepřidávám všechny, pardon.
Za tento měsíc se ke mně přidaly tyto dvě krasavice - Poslední navěky (Soman Chainani, třetí díl trilogie Škola dobra a zla) a Dědička ohně (Sarah J. Maas, třetí díl série Skleněný trůn).
Jsem zvědavá, jaké budou - jedná se totiž o mé oblíbené série. Pravděpodobně si je přibalím do kufru na dovolenou k moři. Což mi připomíná - chtěli byste fotky/článek?



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

6 komentářů:

  1. Skolu i Dedicku mam doma a na obe se desne tesiiiim. Dedicku mam rozectenou a Skolu mi vcera ukradla segra :Dd

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě tenhle měsíc byl docela ok, spíše právě ten červen bude krizový. Dědičku ohně mám doma už asi měsíc, ale jelikož mám pořád ještě rozečtené Nástroje smrti, pořád jsme se k ní nedostala - ale nehorázně se těším :)
    PS: užij si výlet.

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤