2016/06/17

pátek, června 17, 2016 | 4komentářů
štítky ,
Ahoj!
Na začátek chci říct, že iPhone nevlastním - to zmiňuji jen proto, že může být název článku matoucí. Pokud by to někoho zajímalo, tak mám mobil Lenovo Vibe p1m bílý a jsem s ním spokojená.
Z výše zmíněné webové stránky jsem si objednala nová sluchátka, jelikož jsem si ty svá rozbila - respektive pravé sluchátko přestalo hrát a levé muziku přehrálo tak potichu, že to nebylo skoro vůbec slyšet. Dříve jsem měla ty, které jsem dostala zdarma k telefonu. Takže když to tak sečtu, vydržely mi úctyhodných pět měsíců. Což není špatné.
Určitě víte, že jsem hudební maniak. Poslouchám hudbu po cestě do i ze školy, v autobuse,.. prakticky všude. Proto jsem potřebovala co nejdříve sehnat sluchátka. Jakákoliv. Sluchátka, která můžete vidět níže na fotkách, jsem už jednou vlastnila - zhruba před rokem. Od začátku nefungovalo jedno sluchátko, tudíž jsem je chtěla reklamovat. Myslím, že to bylo zrovna v zimě, když jsem jela na hory. No, a na horách sluchátka umřela definitivně.
I přes špatnou zkušenost jsem si je objednala znovu. To by ale bylo dost podezřelé, kdyby fungovaly. A hle, ony fungují. No, kromě mikrofonu a tlačítek na změnu hlasitosti. Což mě ale osobně nijak moc netrápí. Co také chtít, od sluchátek za dvě stovky. Hlavně, že hudbu přehrávají. Na konec článku jsem umístila seznam mých aktuálně nejposlouchanějších písniček. Co teď posloucháte vy?



Bublinková fólie! :)
Obsah 
Detail sluchátka
Seznam (podle historie přehrávání na mém telefonu):
1. Sabaton - The Lost Battalion
2. Sabaton - Lifetime of War
3. Kabát - Valkýra
4. Dymytry - Harpyje
5. Slipknot - Before I Forget
6. Dymytry - Síť pro sociály
7. Amaranthe - Drop Dead Cynical
8. Arch Enemy - No More Regrets
9. Sabaton - Long Live The King
10. Nirvana - Lithium



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

4 komentáře:

  1. Tady je někdo na tvrdší hudbu, dobře ty! :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Z tvého seznamu nejposlouchanějších písniček se ten můj shoduje jenom v Nirvaně :-). Já mám ráda spíše altenativní rock nebo indie :-).

    Měj se hezky, Mimozemšťanka
    www.my-ideallife.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤