2016/04/05

úterý, dubna 05, 2016 | 6komentářů
štítky ,

Taky je u vás dneska tak krásně slunečno? 
Ahoj! Znáte ten pocit, když máte plno nápadů na články, ale když si sednete k počítači a chcete konečně jeden napsat, tak vůbec nevíte co? Jo, to se mi teď stalo. Asi si své postřehy budu muset zapisovat do poznámkového bločku. 
Youtubeři. Kdo by je neznal - však jsou známější než obyčejní blogeři, vydělávají si spoustu peněz,.. a někteří dokáží prostřednictvím videí i něco předat. 
Pořadí mých oblíbenců se pořád mění, jednu chvíli sleduji více toho a za pár dnů zase onoho.. seznam níže je ale aktuální k tomuto měsíci - snad. Začneme zahraničními vlogery - první pětka - a v druhé části si ukážeme mé oblíbené české youtubery. Jdeme na to

Hails Hearts Nyc
Milá, sympatická Kanaďanka točící o knihách. Její recenze jsou mi ku pomoci, jelikož máme v oblibě podobné autorky, série. Videa nejsou zbytečně dlouhá, tak akorát. A ta její knihovnička - ach! ♥ Mimochodem, stejně jako já naprosto zbožňuje Alenku v Říši divů. 


Zoella
Neznám dívku, která by o ní nikdy neslyšela. Vydala i knihu - Girl Online, ale to už jste jistě postřehli. Každý měsíc ukazuje své oblíbené produkty, a celkově je její kanál zaměřený na kosmetiku, módu a pečení. Takové ty typické holčičí věci.. Níže je odkaz na jedno z mých oblíbených videí od ní, společně s jejím přítelem a bratrem - kteří mimochodem také natáčí.


Alisha Marie
Když přeletíme oceán, dostaneme se do Ameriky, konkrétně tedy do Kalifornie, odkud pochází tato youtuberka. DIY - udělej si sám - a celkově vyrábění a tvoření není můj šálek kávy, ale tato vlogerka to vyřešila chytře - ve videích používá spoustu efektů, barvy k sobě ladí a navíc se nebojí si ze sebe udělat srandu.. to je Alisha! 


Aspyn Ovard
Tato blondýnka je zkrátka děsně roztomilá! Vesměs točí podobná videa jako výše zmíněná Alisha, ale zaměřuje se více na módu, oblečení, vlasy a hlavně na cestování. Jakmile uvidíte jeden z jejích videodeníčků, budete mít potřebu sbalit kufry a vyrazit do světa. Aspyn se aktuálně nachází na Islandu, což je jedna ze zemí, kam bych se chtěla jednou podívat, takže se nemohu dočkat vydání záběrů z tohoto ostrova. 


CutiePieMarzia
Originální, roztomilá.. to je prostě Marzia. Moje mamka naznala, že se její hlas nedá poslouchat - mně se naopak moc líbí. Pokud tuším správně, pochází z Itálie, ale žije v Anglii. Už jste si určitě všimli, že se tu nenachází žádný chlapec - důvod je ten, že žádného zahraničního youtubera-kluka nesleduji. 


--------------------------------------------------------------

AtiShow
Hurá, vracíme se opět do Česka! Marťas alias Ati je člověk, kterého neskutečně obdivuji. Snaží se rozdávat radost, ale nebojí se i vážnějších témat jako třeba vztahové zneužívání. Už skoro měsíc vydává dennodenně vlogy ze svého života. Líbí se mi, že se snaží něco předat, ne jen ukazovat, co celý den dělal, což oceňuji. 


Evzuu
Na tuto holčinu jsem narazila čistě náhodou, a od té doby její videa doslova hltám. Její styl je podobný tomu mému, nebojí se dávat najevo to, kým skutečně je a její vlasy.. neříkejte, že tohle není pecka. Poslední dobou se zaměřila spíše na DIY, což jistě spousta lidí ocení. 


A Cup of Style
Já osobně jsem tyto blogerky poznala i v reálu, a to na autogramiádě v Praze a jsou opravdu moc milé. Společně s Atim jediní videoblogeři, jejichž denní vlogy sleduji s radostí. 


Naprosto Retardovaný 
Martin se nedávno vrátil z nemocnice a od té doby je více aktivní na svém kanále. Jeho videa asi úplně nebudou pro mladší - ano Gábi, tobě je taky jenom čtrnáct - a slabší povahy. Mně se ale jeho tvorba líbí. Přijde mi originální, nekopíruje ostatní a celkově je naprosto retardovaný. 


Kovy
U jeho videí se budete smát a ani nezjistíte proč. Každý týden vychází nové video - známo jako Kovy neděle - a přichází nová porce zábavy. U tohoto videa se směju i asi po deseti zhlédnutích, důvod neznámý. 


JAKÉ YOUTUBERY MÁTE RÁDI VY? 
Na závěr chci upozornit na giveaway, kterou pořádá skvělá blogerka Rory - tak se neváhejte zúčasnit



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

6 komentářů:

  1. Já na youtubery moc nejsem, dřív jsem pár z nich sledovala (z toho znám třeba Atiho a Evžuu), ale jinak jsou pro mě tohle neznámá jména. I když teď možná na nějaké video po dlouhé době mrknu :)
    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás ve škole se youtubeři docela dost probírají, takže se v tomhle vyznám. :D Mám sice raději čtení článků, ale u videí můžu třeba i vařit a dělat spoustu jiných věcí. :)

      Vymazat
  2. Super článek!Alisha je úplně Suprova💕 Mimochodem ,taky tak milujes pohádku Alenku v říši divu?Ja na tom ujizdim😍💕🙈

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc! Je skvělá. Samozřejmě, ale Aladin je taky boží. :D

      Vymazat
  3. Děkuji za zmínku :3
    Potěšilo mne to.
    Evzuu

    OdpovědětVymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤