2016/04/17

neděle, dubna 17, 2016 | 4komentářů
štítky

Hezkou neděli přeji!
Také si užíváte toho teplého počasí?  Já pokud mohu, tak trávím čas venku - tedy, teď zrovna ne, sakra. Jsem velký milovník zimy a léto proto není moje oblíbené období. No dobře, na letošní prázdniny se těším, ale jen kvůli festivalům. Teplota okolo dvaceti stupňů je pro mě naprosto ideální.
Jelikož je tu čtvrtletí, třídní schůzky a samé písemky, nestíhám prakticky nic. Ale radost mám, v prospěchu jsem se zlepšila.
Co se týká čtení, tak, jak už jsem říkala, nestíhám. Vcelku mě to i mrzí, protože už mám asi dva týdny rozečtené Zrcadlení, opravdu hodně mě kniha baví, chci konečně dočíst trilogii, ale prostě n-e-m-á-m čas.

Před týdnem jsem oslavila narozeniny.. nevím proč, ale připadám si strašně stará. Ve čtrnácti, ehm. A na hlavní dárek čekám už tři týdny, protože není skladem ani u výrobce v Anglii. Mám smůlu, no jo. 
Hudba - jak už jsem několikrát zmiňovala, dokážu o tomto tématu mluvit celé hodiny. Úplně vidím ty ztrápené pohledy mých spolužáků, když pouštím hudební ukázky v hudebce. Co teď poslouchám? Hodím vám sem nějaké tipy na mé teď oblíbené songy, kdybyste už nevěděli, čím dál potrápit své ušní bubínky. Gott mit uns, ach já jak to miluju. Ten rytmus, ty kytary, bicí a Joakimův perfektní hlas. Záchvat fangirl právě nastal, haha. Ukázka, na kterou se dostanete kliknutím na název songu v předchozí větě před předchozí větou, je z festivalu Wacken (Německo) z loňského roku - jedná se o předělanou verzi Noch Ein Bier, která, alespoň mě, přijde opravdu vtipná. Určitě si nezapomeňte pustit True od Amaranthe, taková klidná poprocková písnička. Elize je nehorázně sladká, nemyslíte? Attila Dorn z Powerwolf má specifický hlas, který si snadno zapamatujete. Píseň Sanctified With Dynamite mi aktuálně hraje do sluchátek dost často. Z českých kapel jsem si, kromě Kabátů, zamilovala i Dymytry a jejich Agronauta.
Článek o festivalech jsem už psala, jak to tak vypadá, tak na Masters of Rock do Vizovic pojedu a nepojedu. Cena by nebyla problém (1500 korun za čtyři dny a světové kapely jako Slayer nebo Megadeth), spíš ten fakt, že tam nikdo se mnou jet nechce. Nejnabitější ročník všech dob? To si nesmím nechat ujít!
Docela hodně mi chybí pravidelné hokejové zápasy Komety. Hokej se stále hraje po celém světě, i playoff se ještě nedohrálo, ale ta moje modrobílá šlechta mi fakt chybí. Do konce srpna to asi nevydržím.
Opět jsem propadla youtuberům. V poslední době hodně sleduji tvorbu Atiho a Martina Roty, jejichž názory jsou fakt trefné a aktuální.
Stejně tak jsem začala znovu trávit čas u televize. Celý svůj dosavadní život jsem odolávala marvelovkám, ale Thor je.. bože, jak může být něco tak perfektního. Ještě jsem se nedostala k druhému dílu, ale těším se na něj moc. Na Sněhurku a lovce jsem už recenzi psala, takže si ji můžete přečíst zde. Za dva týdny se chystám do kina na dvojku, tak snad se mi bude líbit - recenze určitě bude. To připomíná, že už jsem dlouho neviděla Hunger Games. Asi to budu muset napravit.
Už delší dobu můj kamarád a spolužák natáčí na YouTube. V online světě se schovává pod přezdívkou Prepi Preparator, takže bych byla ráda, kdybyste se na jeho videa podívali a třeba mu nějaký ten odběr dali. Kdoví, třeba spolu jednou něco natočíme.
Z informačního příspěvku se zase vyklubal článek hudební. Gábi, ty se nepoučíš. Nějak už nevím, co bych vám ještě potřebovala sdělit, takže tímto to dnes ukončím. Užívejte víkendu!



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

4 komentáře:

  1. Ahoj :)
    Som neuveriteľne rada, že som našla nejaký zaujímavý a hlavne aktívny blog na blogspot.sk!
    Zaujala si ma svojou záľubou v čítaní, ktorú s tebou stopercentne zdieľam! Momentálne čítam Upírske denníky, ktorým som dlhú dobu odolávala (mala som k tomu nejaký nezáujem, hlavne kvôli seriálu, ktorý ma vôbec nezaujal) ale knihy sú super.
    Tiež som sa pousmiala nad tým, že obe máme radšej zimu. Aj keď u mňa je to skôr jeseň ale predsa - obe sú to tie zimšie ročné obdobia.
    Všetko najlepšie k narodeninám ti prajem! Nech si zdravá, šťastná a nech sa ti darí s blogom! Ja mám svoje narodeniny o týždeň a jeden deň - už budem mať 19, takže ty vôbec nie si stará, haha.
    Budem rada, ak sa prídeš pozrieť na môj blog, ktorý práve rozbieham a tiež by som ti rada navrhla nejaké vzájomné zdieľanie (niečo ako affs) :) Budem rada, keď sa ozveš :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc za tak krásný komentář! ❤ Upíří deníky.. no, moc nemusím upíry, ale třeba si je jednou přečtu. :D Já mám ráda podzim jen ze začátku - září až říjen -, jak potom začíná pršet a být škaredě, tak už toto období začnu nenávidět. :D Děkuji za přání, tobě také už nyní přeji hodně štěstí a zdraví! :) Mimochodem, máš skvělý blog! :)

      Vymazat
  2. Ahoj. Mas strasne fajn blog. Jsem rada, ze jsem na nej narazila. Jo! Konecne nejsem jedina kdo poslucha v nasem veku dymytry :D Jinak co se tyce vizovickeho masteru, je to tam poradne natriskuto. Kdyz nemas pratele, kteri maji stanek a vlasti soc.zarizeni tak to je na .... :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, díky moc! :)
      To určitě nejsi, já tedy z české scény jen Kabát a Dymytry, ale zahraničních kapel bych mohla jmenovat nespočet. :D
      Co se týká MoRu, jak to tak vypadá, tak letos pravděpodobně nepojedu.. ale jednou bych tam chtěla. :)

      Vymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤