2016/07/11

pondělí, července 11, 2016 | 8komentářů
štítky
Ahoj!
Jsem opravdu ráda, že jsou tu prázdniny - dva měsíce zaslouženého volna, řekla bych. I když léto nemusím, jsem za volno ráda. Alespoň mám více času na čtení (mám pocit, že je to hashtag martinusáků :D).
Za červen knižní přírůstky nečekejte, bohužel mi žádná kniha nepřibyla. Myslím, že v červenci to bude podobně. V srpnu chystám větší book haul, takže můžete očekávat článek.
Jaké bylo vaše vysvědčení? Já jsem to nakonec vytáhla na samé jedničky, takže jsem ráda. :)
Psaní článků venku je opravdu fajn.
Také mě napadlo, že bych mohla na konci každého měsíce vydat shrnovací článek. Co vy na to?
Za zhruba dva týdny jedu k moři, měli byste zájem o photo diary?
Mimochodem, už jsem začala opět fotit venku. Nečekala jsem, že bude kvalita fotek tak mizerná, ale snad to přežijete. :D

Hru o trůny snad nemusím představovat. Tuto knížku jsem četla zhruba tři týdny, což považuji za osobní rekord [cca 850 stran]. Během letních prázdnin chci zhlédnout i celý seriál. Brzy vydám recenzi, takže zůstaňte online. :) 

Přes léto se vůbec nelíčím, ale tuto řasenku mám moc ráda. Dostala jsem ji od tety k narozeninám - jedná se o miss sporty Fabulous Lash. Má super kartáček i složení. Taková řasenka do nepohody, řekla bych. Navíc za pár kaček. Co víc chtít? 

  Toto sérum/olejíček na vlasy jsem si opravdu zamilovala. Celkově je řada Advance Techniques od Avonu moc fajn. Toto sérum mi pomohlo - mám neustále suché vlasy, zvlášť konečky, a po pravidelném používání jsou jemné. Což mi připomíná - měli byste zájem o moji vlasovou rutinu?

Tato písnička je z trochu jiného soudku, než obvykle poslouchám (inteligentní věta, vážně), ale opravdu se mi zalíbila. Je chytlavá, jednoduchá a Andy je prostě frajer. :) 



Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

8 komentářů:

  1. Hra o truny, hm, docetla jsem myslim terti dil a nevim jestli se nekdy dostanu dal :-) Je to strasne dlouhy a vubec mi to neprijde napinavy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si potřebuju co nejdřív přečíst druhý díl.. chytlo mě to. :D

      Vymazat
  2. We Don't Have To Dance je skvělá písnička :) Od Miss Sporty jsem měla pár řasenek, ale nevyhovovaly mi :/

    OdpovědětVymazat
  3. Sérum od Avonu mám taky, ale jsem líná něco používat pravidelně (spíše na to zapomínám), ale i po těch pár použitích vidím změnu :) Stejně jako ty mám celkově tuto celou řadu moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jé, kam jedeš na dovču?:) jsi dobrá, že jsi Hru o trůny přelouskala, já to vzdala po pěti stránkách. To sérum na konečky vlasů je super, používám ho už téměř deset let a je boží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jedu do Slovinska. Už se moc těším. :)
      Fakt? Mě právě nejvíc bavil ten prolog. :D
      Jej, opravdu? Já jsem myslela, že je to nějaká novinka. :D

      Vymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤