2016/03/08

úterý, března 08, 2016 | 4komentářů
štítky , ,
Právě tu poslouchám Powerwolf, objednávám tričko Sabatonu, píšu článek a louskám buráky (..když Sever válčil s Jihem, tak zem jde do války.. :D). Docela fajn kombinace, no ne?
Každopádně jsem na pár dnů - minulý týden jsem měla jarní prázdniny - opět zavítala do našeho hlavního města.. do Prahy. Ty základní památky už mám dávno prošlé, ale pravidelně navštěvuji divadla a výstavy a podobné věci.
Ve čtvrtek třetího března jsem k večeru společně s rodinou dojela vlakem na pražské hlavní nádraží. Naivně jsem si myslela, že si ve vlaku něco přečtu, ale kdepak, dvě hodiny jsem strávila posloucháním hudby. Ale jinak v pohodě..
V pátek jsme ráno vyrazili na výstavu o Titanicu. Líbila se mi moc, jediné, co bych vytkla, je špatné řazení ,,událostí". Texty a výklad o srážce s ledovcem, následuje hledání vraku v 21.století a pak znovu záznamy o srážce a věci vytažené z lodi? Popravdě, trošku jsem se v tom ztrácela. Na začátku výstavy každý návštěvník obdržel rádoby cestovní pas s informacemi o člověku, který na Titanicu skutečně plul a na konci zjistil, zda právě on či ona potopení přežil. Já ne, to mi docela zkazilo den. :D Můj cestovní pas vpravo na fotce.
Co mi už ale tento den vylepšilo a zpříjemnilo, byla autogramiáda blogerek a youtuberek Nicole a Lucky z A Cup of Style. Říkala jsem si, že když už v té Praze jsem a zrovna v Letňanech, že se do obchodního centra na podpisovku zastavím. Musím říct, že holky jsou opravdu úžasné, milé a strašně krásné. A taky moc hezky voní! :D Ještě jednou bych jim chtěla poděkovat za těch pár minut v jejich blízkosti, za podpis a fotku. Takže ještě jednou dík! :)

V nákupním centru jsem si vybrala i dárek k svátku - druhý díl trilogie od Anthonyho Ryana a to Pána věže. Je to ještě větší bichle než první díl, takže ji budu zase číst minimálně dva týdny, ale opravdu se na ni těším. Nechyběl ani bubble čaj, dala jsem si okurkový s jahodou a ještě něčím, na co už si nemůžu vzpomenout. :D Každopádně druhý čaj na fotce je bráchy.

V sobotu jsme opravdu natěšení navštívili Divadlo Hybernia, kde hráli muzikál Přízrak Londýna. Myslím, že Jacka Rozparovače zná snad každý. Miluju 19.století a zvlášť Anglii, takže doteď vstřebávám zážitek. Jako vraha prostitutek jsem tipovala úplně někoho jiného, než kým ve skutečnosti byl. Myslím, že ze mě detektiv asi nebude..











Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

4 komentáře:

  1. Tak Titanic upřímně závidím. Také na něj chci, jen musím ještě zpracovat přítele :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak přeji hodně štěstí, vyřiď přítelovi, že se na Titanic vyplatí zajít! :D

      Vymazat
  2. Na tu výstavu se chci taky podívat. A závidím setkání s holkami! :)

    Say yesss!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to skvělá podívaná.. a holky jsou úžasné! :)

      Vymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤