2016/02/24


Krásné odpoledne všem! :)
Jaro 2016 je vcelku filmové, nemyslíte? Mám pocit, že potřebuju jít do kina snad na všechny filmy! Však od premiéry Hunger Games: Síly vzdoru (tuším 19.11.) jsem do kina nezavítala! Napadlo mě sepsat seznam filmů, které se chystají na plátna toto jaro - respektive v březnu, protože program na další měsíce jsem nikde nenašla..


Doufám, že nejsem jediná, kdo tento trhák ještě neviděl. Upřímně, Avengers a podobné.. to zkrátka není nic pro mě. Mám ráda akční filmy, ale preferuji fantasy, popřípadě sci-fi, ale komiksáci si v mém srdci zkrátka nenašli své místo. Kamarádi a spolužáci si ale Deadpoola nemohou vynachválit, takže jemu šanci dám.

Hlavní role: Ryan Reynolds (Deadpool)
Režie: Tim Miller
Akční, sci-fi, komedie, dobrodružný

Po celém světě mezi námi žijí nenápadní, stateční a skromní superhrdinové… a taky Deadpool, což je poněkud zvláštní a netradiční komiksový bourák ze stáje vydavatelství Marvel.






Tak tohle bude pecka! Jako naprostý milovník řecké a egyptské mytologie si tento film nemohu nechat ujít. Chystám se vyrazit před skutečné plátno, tak doufám, že mě nezklame. :)

Hlavní role: Gerard Butler (bůh temnoty Set)
Režie: Alex Proyas
Dobrodružný, fantasy

Starověký Egypt čeká epický souboj titánů. Magie, monstra, rozzuření bohové a šílenství ovládli paláce a pyramidy údolí řeky Nil! Osud starého Egypta a celého lidstva visí na vlásku.




Divergence.. tu snad zná každý. Do kin vyráží první část třetího dílu - Aliance. Co se týká knih, tak mne nebavila jak Rezistence, tak Aliance, ale tyto filmy miluju! :) ♥ Myslela jsem si ale, že se děj za plotem odehrává v zimě plné sněhu, a hle, ona je to skoro poušť. Už jsem si objednala vstupenky, takže už jen tři týdny otravného čekání..

Hlavní role: Shailene Woodley (Tris Priorová)
Režie: Robert Schwentke
Předloha: Veronica Rothová (kniha)
Dobrodružný, romantický, sci-fi

Systém frakcí je kompletně rozvrácený, rozhoří se souboj mezi jednotlivými vůdci toužícími po moci, ale všichni ve skutečnosti touží po jediném – po pomstě.



Na závěr něco roztomilého - Kung Fu Panda 3 se blíží! Po si mě získal už v předchozích dílech, zbožňuje ho celá moje rodina.. těžká váha se blíží! :)

Hlavní role: Jack Black (panda Po)
Režie: Jennifer Yuh, Alessandro Carloni
Animovaný, komedie, rodinný

Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po.





Email This Share to Facebook Share on Google Plus Share to Twitter Pin This

2 komentáře:

  1. Na Alianci a Kung-fu pandu si také plánuji zajít do kina! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat

Užívejte dne. Mám vás ráda! ❤