2015/09/23

Podzim hemžící se knihami






Dnes je první podzimní den, cítíte tu změnu ve vzduchu? 

Už měsíc jsem nic nenapsala, ale škola postihla nebo postihne snad všechny. Toho učení je fůra, znáte to. Pokusím se o články co nejpravidelnější, ale nic neslibuju. 

Nedávno mě napadlo, že bych sem mohla přidávat i takzvané nakupovací články - tedy články o tom, co jsem si koupila. Možná to vyzní jako vychloubání, ale opravdu ne.. dokonce si myslím a věřím, že se tu najde pár lidí, kteří mají podobné zájmy jako já - čtou stejné knihy, milují svíčky a podobně. Tak snad si tyto záznamy o tom, jak moje peněženka pláče, oblíbíte! :) 
První haul bude knížkový. Do školy nám pravidelně zasílají katalogy z různých nakladatelství - konkrétně tedy Albatros a CooBoo, Fragment s Mladou frontou. Většina mých knih je právě z těchto magazínů. Vždy si nějakou vyberu. Tak se společně podívejme, jaké mi dorazily právě dnes! 

Začněme tedy s třetím dílem ze série Ever After High, který nese výstižný podtitul Divobájný svět. Proč Ever After? Ano, je pravda, že se delší dobu o tyto ani jiné panenky nezajímám, ale knihy o nich jsem měla vždycky v lásce. Shannon píše úžasně čtivě, stránky jsou uvnitř překrásně zdobené a já mohu všechny díly jenom doporučit!


 Tadadadáá, fanfáru prosím! Jedna z nejnovějších českých knih v mé knihovně! Ano, řeč je o Z deníku ohnivé démonky. Popravdě nemám představu o tom, jaká bude, ale nechám se překvapit. Na sto osmdesát stránek je celkem tenká, nemyslíte?


Do třetice všeho dobrého, jak se už po staletí říká, přichází světový bestseller s názvem Skleněný trůn. Tváří se podobně jako Hunger Games, tak uvidíme. To mi připomíná.. kamarádka mi tuto sérii vypůjčí, jaký na ni máte názor? Jsem dost napjatá. :)